AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yüzük takmak

Kahve falında büyük yüzük takmak

Kahve falında büyük yüzük takmak isteklerine kulak vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına inanılır.

Kahve falında büyük yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında büyük altın yüzük takmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, moral bulacağına yorulur.

Kahve falında büyük yüzük takmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yüzük takmak başına türlü işler geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında annenin yüzüğünü takmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, düşman malından yemeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir