AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yüzük takmak

Kahve falında yeşil yüzük takmak

Kahve falında yeşil yüzük takmak sözleri tutulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, elinin sıkışacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yüzük takmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli yüzük takmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüklerini takmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kıza yüzük takmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir