AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yüzüğünü takmak

Kahve falında annenin yüzüğünü takmak

Kahve falında annenin yüzüğünü takmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, özlemelerin son bulacağına, itibar göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında anneye yüzük takmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında annenin yüzüğünü takmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin yüzüğünü takmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi yüzük takmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine yüzük takmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok yüzük takmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir