AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük elma görmek

Kahve falında çok büyük elma görmek

Kahve falında çok büyük elma görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, ne yöne gideceğine, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük elma gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında büyük elma ağacı görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük elma yemek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük elma görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük elma almak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında büyük elma toplamak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir