Kahve falında büyük bir elma görmek

Kahve falında büyük bir elma görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, alım gücünün zayıflamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir elma gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük elma yemek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek işlerinin bu sayede açılacağına, ev içinde mutluluğun artacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir elma görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek rızkında ve malından olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top