AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük elma almak

Kahve falında büyük elma almak

Kahve falında büyük elma almak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük elma almak gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir elma görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek kendi kabuğuna çekileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük elma görmek onu yalnız bırakmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük elma toplamak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük elma görmek kötülüklerden uzak kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir