AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yazma görmek

Kahve falında büyük yazma görmek

Kahve falında büyük yazma görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sermaye elde edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yazma gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında büyük yazma görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yazma oyası görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor yazma örtmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında oyalı yazma örtmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el yazması kitap görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi yazma takmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazma yıkamak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında yazma dikmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir