AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaşık görmek

Kahve falında altın kaşık görmek

Kahve falında altın kaşık görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kaşık gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Kahve falında altın kaşık görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında altın çatal kaşık görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın çay kaşığı görmek büyük paralar kazanacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşıkları görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Kahve falında demir kaşık çatal görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, ruh sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında kaşık fırlatmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir