AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tosun görmek

Kahve falında büyük tosun görmek

Kahve falında büyük tosun görmek yenisinin başlayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, rızkının artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük tosun gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında büyük tosun görmek korkularını yeneceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tosun kafası görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında tosun sevmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara tosun görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tosun görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında besili tosun görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kesildiğini görmek kudretinin yerine geleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri tosun görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir