AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosun kafası görmek

Kahve falında tosun kafası görmek

Kahve falında tosun kafası görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, içebileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, borçlarının azalacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tosun kafası gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında tosun kafası görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tosun kesildiğini görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulur.

Kahve falında tosun eti görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın tosun görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işarettir.

Kahve falında iri tosun görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tosunun kovaladığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kesmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında tosun kovalamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, hedeflere ulaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir