AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri tosun görmek

Kahve falında iri tosun görmek

Kahve falında iri tosun görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, insan sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri tosun gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımlar veya planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında iri tosun görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tosun kovalamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah tosun görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında tosun sevmek insanlara yol göstereceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında inek tosun görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Kahve falında tosuna binmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tosun sürüsü görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir