AnaSayfa / Genel / Kahve falında tosun kesildiğini görmek

Kahve falında tosun kesildiğini görmek

Kahve falında tosun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında tosun kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Kahve falında tosun kesildiğini görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, işlerini hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı tosun görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Kahve falında iri tosun görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek tosun görmek zararların yakında telafi edileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tosun görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz tosun görmek güzel bir hayat geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında besili tosun görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında tosun sürüsü görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir