AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tosun görmek

Kahve falında kara tosun görmek

Kahve falında kara tosun görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kara tosun gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Kahve falında kara tosun görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tosun kovaladığını görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tosun kafası görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalettir.

Kahve falında tosun sürüsü görmek kazancının eksileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tosun görmek varını yoğunu kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında inek ve tosun görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tosuna binmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında tosun görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir