AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tavuk görmek

Kahve falında büyük tavuk görmek

Kahve falında büyük tavuk görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, o işi canlandıracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük tavuk gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük beyaz tavuk görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, heveslerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında büyük tavuk görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına tabir olunur.

Kahve falında yumurtlayan tavuk görmek ortağından ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk yemek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir