AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yüzük taşı görmek

Kahve falında kırmızı yüzük taşı görmek

Kahve falında kırmızı yüzük taşı görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, tüm özlemini gidereceğine, büyük atılımlar yapacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yüzük taşı gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı yüzük taşı görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı altın yüzük görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğün taşını düşmüş görmek maddi olarak zarar edileceğine, sevineceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı düşmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, bahtın açılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir