AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek

Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek

Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kudret sahibi olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın ve taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı altın yüzük görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir