AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taş yuvarlamak

Kahve falında büyük taş yuvarlamak

Kahve falında büyük taş yuvarlamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş yuvarlamak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamur yuvarlamak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kütük yuvarlamak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kaya yuvarlamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı yuvarlamak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında hamuru yuvarlamak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ondan faydalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir