AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek yuvarlamak

Kahve falında tekerlek yuvarlamak

Kahve falında tekerlek yuvarlamak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaya yuvarlamak büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında teker yuvarlamak bazı kimselere haksızlık edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur yuvarlamak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında hamuru yuvarlamak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kütük yuvarlamak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında taş yuvarlamak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, hayat içinde çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hayatının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir