AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru yuvarlamak

Kahve falında hamuru yuvarlamak

Kahve falında hamuru yuvarlamak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında hamuru yuvarlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Kahve falında hamur yuvarlamak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamuru yuvarlamak talihin yüze güleceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya yuvarlamak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taş yuvarlamak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kütük yuvarlamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında teker yuvarlamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalettir.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir