AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya yuvarlamak

Kahve falında kaya yuvarlamak

Kahve falında kaya yuvarlamak durgunlaşacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine inanılır.

Kahve falında kaya yuvarlamak gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kaya yuvarlamak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş yuvarlamak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamuru yuvarlamak çok hayırlı insan olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında hamur yuvarlamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlek yuvarlamak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında kütük yuvarlamak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında teker yuvarlamak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir