AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tabak görmek

Kahve falında büyük tabak görmek

Kahve falında büyük tabak görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tabak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Kahve falında büyük tabak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak hediye almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabak içinde balık görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kazancın artmasına rivayet eder.

Kahve falında tabakta yemek görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında naylon tabak görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta peynir görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında çatal kaşık tabak görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak yıkamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir