AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kedi görmek

Kahve falında çok büyük kedi görmek

Kahve falında çok büyük kedi görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük kedi gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Kahve falında büyük kediler görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir kedi görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında büyük siyah kedi görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz büyük kedi görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz kedi görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir