AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayı görmek

Kahve falında büyük ayı görmek

Kahve falında büyük ayı görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, endişelerinin son bulacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, borçlanıp, hasta olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ayı gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Kahve falında büyük ayı yıldızını görmek şansının ve bahtının açık olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir ayı görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulur.

Kahve falında ayı çok büyük görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Kahve falında büyük beyaz ayı görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük ayı görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir