AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç aslan görmek

Kahve falında aç aslan görmek

Kahve falında aç aslan görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında aç aslan gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında aç aslan görmek kişisel problemlerini çözeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü açan birini görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün aç olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında açan güller görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açik ekmek maddi varlığının çoğalacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında başını açtığını görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur açtığını görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir