AnaSayfa / Genel / Kahve falında açik ekmek

Kahve falında açik ekmek

Kahve falında açik ekmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında açik ekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında açik ekmek yapılan çalışmaların heba olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek açtığını görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında aç birine ekmek vermek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek açan birini görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında fal açtırmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işarettir.

Kahve falında mezar açtığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet eder.

Kahve falında aç kedi görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının başını açtığını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir