AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir şehire gitmek

Kahve falında yeni bir şehire gitmek

Kahve falında yeni bir şehire gitmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çalıştığına değeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek işlerin yeni kapılar açacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir şehir görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir şehire girmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir şehire gitmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Kahve falında bir şehire gitmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek umutlarını kaybedeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir