AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir şehir görmek

Kahve falında büyük bir şehir görmek

Kahve falında büyük bir şehir görmek hayatın pahalılaşmasına, korkularının yok olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir şehir gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük bir şehir görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hile ile mal elde etmeye delalet eder.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük şehir gezmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine inanılır.

Kahve falında büyük bir şehirde olduğunu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak düşmanların barışacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehirde kaybolmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde ev görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında suyun altında şehir görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir