AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sandalye görmek

Kahve falında büyük sandalye görmek

Kahve falında büyük sandalye görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, engellerden kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sandalye gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında büyük sandalye görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sandalye görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye kırılması görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında yırtık sandalye görmek insanların birbirine kenetleneceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sandalye masa görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalyede uyumak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek işlerinin çok iyi olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir