AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük salıncak görmek

Kahve falında büyük salıncak görmek

Kahve falında büyük salıncak görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında büyük salıncak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında büyük salıncak görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında demir salıncak görmek kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dönen salıncağa binmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salıncakta uçmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini salıncakta görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Kahve falında salıncaktan inmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını salıncakta görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir