AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncakta uçmak

Kahve falında salıncakta uçmak

Kahve falında salıncakta uçmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında salıncakta uçmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında salıncakta uçmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında salıncakla uçmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz salıncak görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında salıncaktan düşmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını salıncakta görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir