AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini salıncakta görmek

Kahve falında birini salıncakta görmek

Kahve falında birini salıncakta görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Kahve falında birini salıncakta gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Kahve falında salıncak sallamak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını salıncakta görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kendini salıncakta görmek fırsatların heba edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına yorulur.

Kahve falında birinin salıncaktan düştüğünü görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında dönen salıncağa binmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir