AnaSayfa / Genel / Kahve falında dönen salıncağa binmek

Kahve falında dönen salıncağa binmek

Kahve falında dönen salıncağa binmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dönen salıncağa binmek gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Kahve falında salıncağa binmek yardıma ihtiyaç duyacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında dönen salıncağa binmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında lunaparkta salıncağa binmek evindeki huzurun bozulacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan salıncağa binmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salıncak binmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini salıncakta görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Kahve falında salıncakla uçmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında evde salıncak görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir