AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pisliğini görmek

Kahve falında büyük pisliğini görmek

Kahve falında büyük pisliğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ruh sağlığının bozulacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük pisliğini gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Kahve falında büyük pisliğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdest pisliği görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında kartal pisliği görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kuzu pisliği görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan pisliği toplamak anlaşmalardan cayılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaka pisliği görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin pisliği görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir