Kahve falında kartal pisliği görmek

Kahve falında kartal pisliği görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, umutlarının biteceğine, çok büyük paralar kazanacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal pisliği gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Kahve falında kartal pisliği görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal gibi uçmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında çok kartal görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kartal başı görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartal ve balık görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kartal görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kartal görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kartal görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir