AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pantolon giymek

Kahve falında büyük pantolon giymek

Kahve falında büyük pantolon giymek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük pantolon giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında büyük pantolon giymek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pantolon görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir