AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pantolon görmek

Kahve falında büyük pantolon görmek

Kahve falında büyük pantolon görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi zararın büyük olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında büyük pantolon gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek zengin bir hayat süreceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pantolon giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük pantolon görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Kahve falında sökük pantolon dikmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir