AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bunalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yumurtası görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla muhabbet kuşu görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir