AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mandalina görmek

Kahve falında büyük mandalina görmek

Kahve falında büyük mandalina görmek devlete hizmet etmeye, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, istediği makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük mandalina gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında büyük mandalina görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış mandalina görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında mandalina portakal toplamak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında mandalina koparmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina sıkmak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, müjdeli haberle geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina kabuğu görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü mandalina görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında dalında mandalina görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir