AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina sıkmak

Kahve falında mandalina sıkmak

Kahve falında mandalina sıkmak zorluklarını aşmayı bileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında mandalina sıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Kahve falında mandalina sıkmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Kahve falında küflü mandalina görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina dağıtmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mandalina topladığını görmek yeni bir ev alınacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek heveslerinin biteceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında mandalina çekirdeği görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mandalina aldığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir