AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina koparmak

Kahve falında mandalina koparmak

Kahve falında mandalina koparmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, istediği gibi yaşayacağına, makamının ve ününün artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında mandalina koparmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında mandalina suyu içmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine inanılır.

Kahve falında mandalina portakal toplamak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında mandalina toplamak yemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, spora başlayacağına işarettir.

Kahve falında mandalina istemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında elma mandalina görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacı görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında portakal mandalina görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir