AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutanla konuşmak

Kahve falında komutanla konuşmak

Kahve falında komutanla konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komutanla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Kahve falında komutanla konuşmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sivil komutan görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komutan olmak kazançlı işlere girileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komutana tekmil vermek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker komutan görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulur.

Kahve falında emekli komutan görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kadın komutan görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir