AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kedi görmek

Kahve falında büyük kedi görmek

Kahve falında büyük kedi görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kedi gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında büyük beyaz kedi görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek güzel ameller işleyeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kedi görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işarettir.

Kahve falında sarı büyük kedi görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kediler görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük kedi görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir