AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kavun görmek

Kahve falında büyük kavun görmek

Kahve falında büyük kavun görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, karalar bağlayacağına delalettir.

Kahve falında büyük kavun gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Kahve falında büyük kavun görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında kavun keleği görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden kavun almak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kavun seçmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına inanılır.

Kahve falında birine kavun yedirmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun ağacı görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek hayatın kolaylaşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden kavun almak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir