AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden kavun almak

Kahve falında ölmüş birinden kavun almak

Kahve falında ölmüş birinden kavun almak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden kavun almak gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kavun almak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kavun sattığını görmek paraya ve mala kavuşacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kavun tatlısı yemek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun yerken görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kavun kelek görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham kavun yemek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun toplamak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk kavun görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yüzünün hep güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir