AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ırmak görmek

Kahve falında büyük bir ırmak görmek

Kahve falında büyük bir ırmak görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, fesada bulaşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir ırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük bir ırmak görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ırmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ırmak görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görülen ırmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta yılan görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmak üzerinde yürümek uykusuz ve halsiz düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ırmak görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir