AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük hoca görmek

Kahve falında büyük hoca görmek

Kahve falında büyük hoca görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerini boşvereceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük hoca gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Kahve falında büyük hoca görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir hoca görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hoca sesi duymak engel teşkil edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında hocadan azar işitmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hoca imam görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında hocaya yemek vermek zararların yakında telafi edileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hocaya aşık olmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına alamet eder.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir