AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca sesi duymak

Kahve falında hoca sesi duymak

Kahve falında hoca sesi duymak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hoca sesi duymak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında hoca sesi duymak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında hocanın sesini duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında osuruk sesi duymak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında düğün sesleri duymak kendisini korumaya alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında demir sesi duymak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda ses duymak özellikle evlilik için gün sayılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sesini duymak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan sesi duymak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir