AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük domuz görmek

Kahve falında büyük domuz görmek

Kahve falında büyük domuz görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük domuz gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında büyük domuz görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük domuz görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında domuz dövmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında domuz eti yemek görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz pişirmek azap çektiğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuza dönüşmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Kahve falında domuz sürüsü görmek bolluk ve bereket geçireceğine, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında yaban domuzu avlamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir