AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz pişirmek

Kahve falında domuz pişirmek

Kahve falında domuz pişirmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz pişirmek gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Kahve falında domuz pişirmek elinin dara düşmeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında domuz pişirdiğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında domuz eti pişirmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz eti pişirdiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzu öldürmek hidayete ereceğine, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzla oynamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında domuz burnu görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş domuz görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir