AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza dönüşmek

Kahve falında domuza dönüşmek

Kahve falında domuza dönüşmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, insanlarla tartışacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuza dönüşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında domuza dönüşmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında karıncaya dönüşmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymuna dönüşmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kediye dönüşmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kartala dönüşmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında tavşana dönüşmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana dönüşmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bundan hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe dönüşmek kendisini işine vereceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir